Referencer

Nuværende samarbejdspartnere:

”Siden 1997 har Workstaff stillet med 50-150 mand ved vareoptælling i hvert enkelt varehus, på hele Sjælland. Det har bidraget til at gøre opgaven med status både nemmere og mere effektivt.”

Torben Pedersen, intern revisor i Bauhaus Danmark

 Bauhaus

 

Bella Center Copenhagen

Haugen Gruppen AS

Magasin Chokolade

Meet Copenhagen Conference Center

Gavefabrikken

LoveNation

   

Tidligere samarbejdspartnere:

Grøn Koncert

“Jeg har igennem mit arbejde i Muskelsvindfondens Indsamlingsafdeling lært Søren Mittag og Workstaff at kende. Dertil har jeg kun rosende ord at sige. Det har på alle måder været fantastisk at møde en organisation, som i den grad oser af værdier, af flexibilitet, af seriøsitet og gejst. Her møder man frivillige, som er kompetente, både fagligt og menneskeligt, hvilket er utroligt vigtigt, uanset hvad man giver sig i kast med. Jeg kan på det varmeste anbefale Workstaff!"

Marianne Jensen, Projektleder i Muskelsvindfondens Indsamlingsafdeling (hovedarrangør af Grøn Koncert)

 

Menu

”Da behovet for en fast ekstra hjælp meldte sig, kontaktede vi Workstaff. I løbet af de sidste 10 år har vi købt flere tusinde arbejdstimer, til pakning og kontrol af varer indenfor brugsdesign. Pålidelig arbejdskraft vi ikke har kunnet være foruden!”

Bjarne Hansen, ejer af Menu AS

 

Horze

"Horze bruger Workstaff til flytning, oprydning og statusopgaver.
Der er hurtig udrykning og medarbejderne er altid smilende og positivt indstillet overfor alle slags opgaver, så vi har været meget tilfredse."

Liza Borch, Horze Danmark

 

DSB

FK Distribution

Cirkus Summarum

Berlingske Lokalaviser

AA Danmark

KøeMedieCenter A/S